Curia.

Curia.

 

Deskundig, doortastend en to the point. Omdat kordaat een keuze is.

 
gebouw.jpg
 

Expertises

 
Voor elk vakdomein brengen we experts samen die je meer bieden dan juridische oplossingen alleen. We zijn nauw betrokken bij jou en jouw project. We zijn jouw partner en denken met je mee. Wij kiezen overtuigd voor een doortastende aanpak, een fijne samenwerking en een ambitieus resultaat.
 
 
 
bgdark.gif
 

Ons kantoor

 

Curia is een gevestigd advocatenkantoor met een cliënteel dat bestaat uit binnen- en buitenlandse ondernemingen (van multinationals over KMO’s tot verenigingen en stichtingen), alsook uit overheden en particulieren. De academische achtergrond en de ervaring in grote Belgische en internationale zakenkantoren van onze advocaten is een extra troef van ons kantoor.

 
 
 

Team

De mens staat bij ons centraal. Wij werken graag samen, en doen dat over de vakgrenzen heen. Ook met onze cliënten vormen wij een team. Dat maakt ons samen sterk.

 

Werken bij Curia

De manier waarop we samenwerken vinden we even belangrijk als het resultaat. Ben jij een kordate advocaat die op zoek is naar een professioneel, toekomstvast en kwalitatief kantoor? Curia heeft openstaande vacatures.

 
bgdark.gif
 

Nieuwsoverzicht

 

Lezingen

 
 

Belangrijke updates ontvangen?

In alles wat we doen, houden we steeds een oog op de laatste wendingen in de rechtspraak en zijn we alert voor op til zijnde wetswijzigingen.
grey-tile.jpg